Докоснах те,
сърцето си отвори.
Целунах те
и ме дари със красота.
Обичах те,
душата заговори.
Очаквах те
единствен във света.
Във времето
Съдбата ни обвърза.
И никого
за нас не пита тя.
Повярвах ти
и влюбих се във тебе.
Повярва ми
и мислеше за мене.
Поисках те,
но времето изтече.
Поиска ме,
но вече сме далече…
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены