16 авг. 2006 г., 07:31

Но знам 

  Поэзия
688 0 1

Но знам

Не зная дали ще си спомниш,
за мъничко цвете едно.
Не зная дали ще запомниш
и кратичко стихче само.
Не зная дали ще намираш
в очите ми огън и плам.
Не зная дали ще ме спираш
от болка и мъничко срам.
Не зная дали ще обичаш
целувки от нежност и страст.
Не зная дали ще отричаш
над мене че дал съм ти власт.
Но зная, че ти си за мене
красива нова звезда.
Но зная, че идвало време
тъгата да спи сред калта.

© Владимир Минков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Челси за всичките ти похвали. Снощи бях решил да ти оставя някакво съобщение което така или иначе не мога да възпроизведа днес, но нещо се прецака нета. Та още веднъж - БЛАГОДАРЯ
Предложения
: ??:??