Твоя съм, ноември -
до болка и до издихание;
до лудост, дори до отчаяние
мой си в есента ми,
в мъглите ми
и в любовта ми;
в радостта ми,
във страстта ми,
в бездната на страха ми...
Замълчи, ноември,
нека само с поглед да изпратим птиците на юг...
P.S.: Мълчанието има много нюанси...
Харесва ми!