Посрещни ме тихо, тихо,
без да бързаш тази нощ…
Страховете се стопиха
във вечерния разкош.
Страховете са излишни,
отпрати ги със шега!
Всички пориви предишни
са дотук и до сега!
Не задавай куп въпроси -
всеки отговор без звук
само болка ще ми носи!
Аз съм с тебе и съм тук!
Посрещни ме с изненада,
с колебание дори
като чакана награда,
чак до утре… до зори!
© Елка Тодорова Все права защищены