Лутам се в тъмата на нощта,
опитвам се деня да стигна,
но няма път до сутринта,
когато слънцето се вдигне.
Без мисъл и надежда скитам,
разяждан от съмнения –
молитва трябва да отправя
към Рабб-ил-аламин със откровение.
© Мохамед АлиБаба Все права защищены
Поздрав за стиха Мухамед Али Баба