10 янв. 2009 г., 08:37  

Разбрах... 

  Поэзия » Любовная
737 0 13

 

 

Отдето мина, радости поръси.
При мен остави само тъмна болка.
Разбрах: любов не бива да се търси,
а да ти дойде – като дар от Бога.

Да тръгне някой и да те намери.
За тебе светове да преобърне.
Да отрече предишните химери...
Едва тогава обич да му върнеш.

Но късно е. От болката изстиват
кръвта, сърцето, даже сетивата.
И тръгват чувствата да си отиват –
приют да търсят нейде по земята.



 



 

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??