Денят, мила, си отива,
в нощ душата ми заспива.
Чезнат зад облаци звездите -
далеч си ти, далеч са мечтите!
Сълзи ронят се в тъмата,
губят се лъчите на луната -
разбрах що е да съм сам,
надежда топли ме едвам!
© Георги Все права защищены