13 июн. 2013 г., 18:22

Нощ без теб 

  Поэзия
735 0 0

Как очи вечер да затворя

и кротко да заспя без никакъв проблем,

щом само като ги притворя,

те виждам легнал и притиснат в мен!


Но знам, че ако ги отворя,

не ще те видя аз до мен,

а празно място ще заваря

и в този миг сънят ще е далеч от мен!


Единствено се радвам, че заспивам,

когато пак сънувам те,

как сладко ме целуваш

и притискаш силно в теб!


До теб искам да заспивам

и да се събуждам, разбери,

уви, всичко срещу нас е,

но това не ще ни съкруши!

© Диана Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??