11 янв. 2007 г., 15:31

Нощ и ден 

  Поэзия
622 0 7
Денят се спомина, нощта се роди...
Във тъмното блъскат се мисли горещи.
Мечтите униват - светът се стопи:
във спомен невинен и чист се превърна...

Нощта се спомина, денят се роди...
Предчувствия блъскат по тайни врати.
И делникът сив се пътьом отби:
сърцето ми морно със пепел покри...


© Велин Евстатиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??