Лесно е да бъда себе си,
защото съм и нощ, и светлина.
И дива лудост от безброй комети,
летящи вечно в чисти небеса.
Лесно е да съм приятел верен,
с душа пречистена от изворна вода.
Но от отровни думи и предателства,
затварям се във мойта тишина.
Лесно е да бъда себе си,
защо съм искра от топлина,
пламтяща от жаравата на огъня,
оставяща следи от светлина.
Дори след... пепелта.
© Дочка Г Все права защищены