20 янв. 2010 г., 00:27

Нощ, звезди, китарен звън - Из "Сънуват ли птиците?" 

  Поэзия » Любовная
654 0 1

  Тихо, звънът на китара,

разпали със вино нощта…

Проблясват звездите по чаши

със лято и червени мечти.

И звън на кристал и на шепот.

Очите ми греят по теб.

Под нежния стон на китара

събличам те бавно със длан.

© Мария Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??