В очите на задоволената жена
блестят искрици от любовни нощи.
Оглеждат се в очите на мъжа
и искат нежност още,още...
Блажени,ги събужда утринна зора
и с влажни устни целувките изпива.
В зениците им се долавя и страстта-
на ехото гласа от бурята изтляла.
От нежните чаршафи лъха влага,
непопила още негата от вечерта.
Във гънките телата са били горещи,
запалени от огъня на любовта.
© Петя Кръстева Все права защищены