Нощта молитвеник не е, за грешки.
А, те... пустинници.
Поглъща светлината просешки.
И не защита за наивници,
а хладен пристан за душата е.
Нощта не е потира... със причастия.
И нафората в него - сладострастие.
Нощта олтара е,
за грешници,
дори... във третите десетници.
© Нели Все права защищены