Нощта е толкова прохладна,
най-нежен допир с вечността.
Нощта е много, много странна
красива притча за жена.
Дълбоки звездни океани
копнеят да ни приютят,
където са събрани всички тайни,
посланията на съня.
Онзи сън, разтопен от блаженство,
осеял пътя със звезди.
Нощта е праг на съвършенство,
ще го престъпим ли, кажи?
© любимка Все права защищены