Тъгуваш ли или се смееш,
или глава във пясъка заравяш,
замислен в настоящето живееш...
с трудностите как се справяш!?
Препъваш ли се във проблеми малки
и пропасти от жлъч дали минаваш,
лица лъжливи и гротескно жалки
по пътя си дали не разминаваш?
Тежи ли кръста, който носиш,
върви се трудно с него на гърба,
съчувствие от никого не просиш,
пак сам преборваш се с върха!
© Валка Все права защищены
Веси и Стойна,радвам се,че сте ме посетили!Прегръдки с много обич!!!