НОСТАЛГИЧНО
На Вера
Днес настроена съм носталгично
и ще пиша пак за миналите дни -
беше време лудо, романтично,
бе изпълнено с надежди и мечти.
..................................................
Аз помня двете хлапетии,
които често смееха с в час
и как "вятър" рошеше косите,
заиграл се със всяка от нас.
И връщам се пак на терасата
във тихата нощ под звездите
и споделям наум пак тайните,
и смея се с глас, и бърша сълзите...
После пътувам с автобуса за Търново
и накрая бягам от час...
И си спомням колко е хубаво
да си млад авантюрист с право на глас.
........................................................
Днес настроена съм носталгично
и пописах пак за миналите дни.
Беше време малко по-различно,
но и днес сме пълни със мечти.
© Мими Иванова Все права защищены