Телефонът онемя -
може би е болен,
може би дори тъга
него също гони...
И душата ми горчи,
а небето-тясно,
вдън земята запраши,
а не ми е ясно
имам ли за теб криле,
за да те настигна,
или още съм дете
и съм тъй наивна,
за да вярвам, да броя
дните споделени,
във които цял живот
не спрях да вричам...ТЕБЕ !
© Жулиета Великова Все права защищены
Може би затова и нямало коментари...
Наскоро прочетох във Фейса нещо такова: "Докосва, значи е родно"
Та така и с мен - докосна ме този стих, значи ми е близък
((( ))) за авторката!