29 сент. 2007 г., 12:28

Носталгия 

  Поэзия
836 0 0
И сега гнети се сърцето,
за гдето под  дъжда студен
не чува вече думите
на твоя шепот смирен:

"Ти слабост  си моя."

И след гласa ти се губи
и думи твои, и лице, и ръце,
и всичко, някога мое.

© Моника Запрянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??