21 сент. 2017 г., 15:26

Nothing less 

  Поэзия
308 3 2

Можеш да се превърнеш
в няколко различни форми,
всяка година си друг човек,
не забелязваш ли
колко малко време ти отнема
да свикнеш с ново място,
нищо не остава неподвижно никога,
самоубий си мислите,
докато си още в себе си.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??