9 апр. 2012 г., 12:32

Нотка за любовта 

  Поэзия » Другая
790 0 5

Не мога да почувствам полъха небрежен,

а той, по спомен мой - бе тъй прекрасно нежен!

Рисувайки деня ти сив със пъстри цветове красиви,

любов на този свят мечтае всеки, знай, да види!

 

 

© Васко Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??