В очакване...
На нов живот,
на първи детски плач.
Какво проплакване!
На жизненост носач.
Така гради се род.
Какво вълнение!
Първа майчина прегръдка,
в сълзите горди
какво прозрение!
В очите детски, бодри
нов свят покълнал!
Миг! И то какъв!
От днес със своя кръв.
От днес ще заживееш.
И запомни!
Във верните очи
ти винаги ще грееш!
На малкия Виктор и мама Лари!
© Георги Бъчваров Все права защищены