Президент е моят татко,
президент ще съм и аз,
а министър ще е батко
ако вземе седми клас.
Майка ми, ще е чистачка.
Нищо срамно тука няма.
Питах тате, кой ще бачка,
той ми каза - твойта мама.
Бъдещето ми, е ясно.
Сляп народ напред върви.
Още малко да порасна,
ще съм фрашкан със пари.
Аз ще беся и ще коля
ако не върви добре.
Президент да си, е воля,
а животът е море.
Ще си купя депутати,
фирмата да ми върви,
а със другият остатък
в бой с житейските вълни.
Президент ще стана значи,
нищо, че съм днес общак.
Татко има ли, то значи,
че и аз ще имам пак.
© Валентин Йорданов Все права защищены