Минути остават от старата,
равносметка си правя набързо -
с какво успях да се справя,
какво оставих за другата.
Звън отекна, часовникът бие,
веселба е, шампанско се пие,
фойерверки в нощта заиграха
и радост над света разпиляха!
Да пием за Новата година!
Да си пожелаем здраве и любов!
Да изпеем песента любима!
Да загърбим живота суров!
Наздраве приятели!
Щастлива Нова година!
© Валентин Добрев Все права защищены