Дванайсет е. Стрелките се целуват.
Притихналият град избухва във екстаз.
Букети от звезди небето озаряват.
Новата, пристига в този късен час.
Искри във чашите пенливото шампанско.
Погледи се срещат и нежно се докосват.
И в този миг на среднощната наздравица
се ражда новата надежда.
© Румяна Маринова Все права защищены