акростих
Нова година, нова надежда.
Още желания, още мечти.
Всеки с усмивка към нея поглежда,
А във очите ни радост блести.
Греят елхите със лампички цветни.
Огнено шоу танцува в небето.
Дълго се вият хора пъстроцветни.
Истинска радост изпълва сърцето!
Нека успешна е тази година,
А във живота ни щастие има!
Николай Димов
© Николай Димов Все права защищены