Днес е ден на чудесата и доброто
вдигаме наздравиците многото,
и наричаме да няма тежко бреме,
Новата година е вълшебно време!
Пожеланията се нижат от вечер до сутрин
Новата година честваме пищно, волно
екота от хилядите пиратки навред звучи
жалко, че всяка година е за много кратко.
Васил, Силвестър, Иван, Антон и Атанас
вдигат чашите със вино, звънтят весело
танцуват и се смеят с пълен глас, в захлас
през януари за купони е времето.
В тоз момент звучат сърдечните пожелания
дай Боже всичките ви обиди се простят
и спомените тежки вече да не ви горчат
дайте истинска безкрайно силна любов,
с надежда за здраве, щастие и за искрен зов.
Автор: Виктория Милчева
© Виктория Милчева Все права защищены