26 февр. 2017 г., 17:53

Моят ден 

  Поэзия » Философская
307 0 0

Ще дойде моят ден -

светъл лъч ще ме озари

и ще чезне мрак студен -

за сетен път ще ме огреят зори.

 

И пурпурният изгрев във простора

царствено ще заблести над мен,

ала ще плачете за мене, хора,

уви, ще дойде моят ден...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??