Посрещам - изпращам години
по земни закони отдавна.
И в тези простори пак сини
очаквам година по-славна.
Доволен и Стара изпращам,
защото живях я нацяло
Така, че и Нова подхващам
в червено, зелено и бяло.
На Старата виждам гърба й.
На Новата виждам лицето.
На Старата търках ръба ѝ,
На Новата галя телцето.
Че в нея са дните честити -
дано ми се случат щастливи!
Да имам успехи мастити
и мигове супер красиви!
© Никола Апостолов Все права защищены
За много години!