Искрата в погледа я няма.
Къде изгуби се безследно?
Къде отиде любовта голяма?
А вярвахме във нея до последно.
Мълчим нещастни и виновни.
Боли, но няма думи за това,
Което разрушихме от основи.
Изгубихме ли вече любовта?
Отиде си с годината и тя.
Мълчим, но късно е за всичко.
Мълчиш, мълча и ето – отлетя!
Изгубихме ли важното Едничко?
© Галя Николова Все права защищены