Ще посрещна новото утро,
дори и да е без теб.
Ще погледна в очите зората.
Ще потърся щастието в мен.
Ще посрещна новото утро,
но споменът за теб не ще си отиде.
Ще се скрия зад облак дъждовен,
сълзите ми никой за да не види.
А новото утро посреща нов живот,
много по-силен от смъртта.
И ще запази спомена за тебе
и след края на вечността.
© Сюзън Смърт Все права защищены
Поздрави за стиха!