Нужно е...
Нужно е търпение на Йов, да издържиш в България живота!
Нужна е небивала любов, да не умре във тебе патриота!
Нужно е неимоверно много време,
за да може народът ни изстрадал
щастието в свои ръце да поеме!
Вярно, добрият живот трудно се постига,
но който не тръгва, до никъде не стига!
© Маргарита Ангелова Все права защищены