Някой ден ще струваш много,
като скъпоценен камък, позлатен.
С любовта на моята особа,
ще бъдеш вечно заклеймен.
Не ще се отървеш от
нестихващите мисли.
Ще ти липсвам аз и това,
че бяхме толкоз близки.
Ще бъдеш искан заради
целувките оставили следи.
Ще отричаш дълго докато
признаеш, че сърцето ти
за мен скърби.
- Е.Т.
© Евгения Все права защищены