8 окт. 2024 г., 07:35

Някой ден 

  Поэзия » Любовная
109 0 0

Някой ден ще бъда силна

и за двама ни, уви

и до дъното ще стигна,

но сега не говори.

 

Не говори, не ми го казвай

забави и преглътни,

не оставяй в мене празен

спомен за онези дни.

 

Когато нямаше съмнение,

че ме обичаш, а дали,

останало е без значение

и как боли, ах как боли…

© Петя Маркова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??