Някъде там, в далечината,
извира бистра вода.
Някъде там блестят езерата
и птиците пеят за нас...
Някъде там, нейде в полята,
се носи и наш'та любов
и някъде там тя достига зората
в изгрева нежен и нов...
Някъде там цъфтят теменуги
и още красиви цветя
и, стигнем ли там, знай - ще разкрием
пътя към любовта...
И вече тогава ще бъдем щастливи;
щастливи накрай света
и няма да има омраза и болка -
ще бъдем с чисти сърца...
© Люси Петрова Все права защищены