Някъде там, замина далече,
без жал, на самота ме обрече,
някъде там, замина отдавна,
мъчно е от раздялата коварна.
Някъде там, някъде там,
къде ли отиде не знам!?
Някъде там, замина, любими,
далече замина, някъде там.
С мъка гледам небето,
от очите напират сълзите,
моля се на моята звезда,
да те видя мили, някога.
Някъде там, замина далече,
ще те видя ли някога вече,
и пак плача, защото не знам,
къде е това- някъде там.
© Сиска Георгиева Все права защищены