Някъде там
спира ме
споменът
тръгвам назад
вслушвам се
в думи отронени
шепот от друг кръговрат
спъвам се
в корени и в имена
навикът смее се
чувствам вина
бързахме
бързаме
стъпки в страни
вече сме
свързани
с други съдби
чакаме
чакат ни
мисли крещят
всеки
завръща се
в своя нов свят
махвам на времето
да продължи
всичко е временно
стапяш се ти
дим ли бе
дъх ли бе
още не знам
чаках те чакам те
някъде там
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены