Някъде... Там... Любов.
Скиташ съвсем сама.
Взираш се в човешките лица.
Търсиш влюбена душа,
в която да се вселиш.
Някъде... Там... Любов.
По света голям
чака те една жена,
чака те при нея да се спреш.
Някъде... Там... Любов.
Сред небесните висини
очаква те свят живот
сред влюбени души.
denisima - 30.10.2014 г.
© Дени Все права защищены