@
Господи! тя
НЕ иска светкавици
нито пък манна небесна
тя
НЕ иска да върне
момчето
което пося в себе си Ти – Господи
тя иска
да спре да живее
тя иска
да го настигне
и в Теб да се слеят
дай ù крилете на птица
дай ù!
иначе…
ще ти набръчка с пръсти небето
ще те изрови със шепи
и ще увиснеш
ти
в
Нея
ти
в
Нея
ти
в
Нея
@
© Ангел Все права защищены