31 июл. 2007 г., 22:19

Ням телефон 

  Поэзия
560 0 3

За кой ли път поглеждам телефона
и чакам пак в слушалката да чуя твоя глас.
Но само немият екран напомня
за теб и мен, за всичко между нас.
И тихо пак поглеждам със надежда,
разяждат ме съмнения, без жал
дали за мен си мислиш,
или си с друга в този час.
Поглеждам и мечтая да чуя
как ми казваш "обичам те"...
И пак, и пак поглеждам, но немият
телефон отново ми мълчи...

© Валя Митова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??