Няма да плача, когато си тръгнеш,
аз те изплаках любов.
Чу ли сълзите ми тяхната музика
тиха, самотна, но истинска.
Няма да страдам, когато решиш
да си тръгнеш от този живот,
няма да видиш моята болка
изболях я в безсънната нощ.
Само вятъра ще ме запомни,
колко страдах,плаках,болях.
Сaмо утрото ще ме погали,
знае тo за теб как тъгувах.
Само спомен ще топли деня ми,
твоят поглед пред мен ще стои
в дългите и самотни нощи,
когато мъка по теб ще струи.
© Евгения Тодорова Все права защищены