26 июл. 2004 г., 22:39

Няма да се върнеш 

  Поэзия
1115 0 0
Няма да се върнеш

Аз имах теб, мен - имаше ти
и истински щастлива бях.
Но нещо в теб се промени
а аз дори не осъзнах...

В красива нощ, на раздяла,
"Обичам те!" - ти тихичко изрече,
а аз внезапно онемяла
разбрах - не ще се върнеш вече

И тъй си тръгна ти,
сърцето ми със себе си взе.
Без да разбереш дори
остави ме ранена...
като птица без криле



Сега се връщаш ти
усмихваш се, подаваш ми ръка.
Тъй влюбено гледат твоите очи...
Нима пазиш любовта!?

Може би жива е тя в тебе още,
може би тайно за нея мечтаеш дори
и сигурно ме търсиш в своите нощи,
но няма да се върнеш, нали!?

© Слънчево момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??