Маймуна, слон, магаре или куче?
Оте́ли му се вол на хороскопа.
Рожденната ми дата не научи,
а все кове дъската да не хлопа!
В най-калната утайка от кафето,
съдбата се препъва в „Ин и Ян“ –
орел да стане искало прасето
и дáли му гората на глиган!
Лети́, лети́... бактиса от летене...!
Уж Ной и теб спасил е от потопа –
душа с крила, на собствено горене?!
Човек ли? Няма го във хороскопа!