10 февр. 2015 г., 16:47

Няма нас 

  Поэзия » Любовная
599 0 2

НЯМА НАС


 

Няма ги вече очите ни,

очите с които мечтаехме.

Няма ги вече ръцете ни,

ръцете в които се будехме.

 

Останаха само илюзии -

облаците пълни с тъга.

Само оковите; болките...

Навсякъде плиснахме кал...


 И няма ги вече сърцата ни,

тези с които се вричахме.

И няма ги вече душите ни,

отдавна с които обичахме.


Има единствено минало.

Само бъдеще няма пред нас.

Вече се превърнахме в спомени

и няма любов. Няма "НАС"



Приемам предложения за редакция!


 

© Росица Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??