Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Прекрасна, да ти метна ли кесийка
с банкноти и жълтици,
за да хапна твоята кайсийка
и да мачкам тия цици.
Трябва ли да те наемам
като селска лятна хижа,
за да ти отнемам
цветето - като те ближа?
Виждам те, че си девойче,
с извивки, сЪрце златно,
ама нямам пàри, тъй че,
не може ли безплатно?
© Александър Койчев Все права защищены