Щастие няма.
И вече пропадам в дълбоката яма.
Болката ме обгръща и вече съм няма.
Тя в сърцето ми трайно се настанява
и там си остава.
Много неща преживях .
И мисля, че преждевременно остарях.
И заради това жестоко се порязах,
но болката не заглуших...
© Наталия Благоева Все права защищены