11 сент. 2010 г., 23:25

Няма те 

  Поэзия » Любовная
745 0 0

Тръгна си сама,

качи се в своята кола.

Загърби обичта,

пренебрегна любовта.
Главата ми в миг се завъртя

и заспах там под дъжда.

Събудих се

и исках да крещя ,

да те върна на мига,

но ти не искаше това.

© Цони Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??