25 авг. 2015 г., 22:53

Няма забрава 

  Поэзия
309 0 0

Тръгна си даже без сбогом,

но въздишката ми те те настигне

и мира няма да ти дава.

И с друга даже да бъдеш,

няма да има забрава.

Ако други устни докоснеш,

моите устни ще усетиш тогава.

Ако в други очи се взреш,

болката в моите ще разбереш

и няма да има забрава.

Въздишката ми ще те настигне

като внезапен удар в сърцето.

Като горчиви сълзи,

които раняват лицето

и няма да има забрава.

Въздишката ми ще те настигне...

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??