Всяка нощ безумно те желая!
Аз не знам любов ли е това?
През деня за тебе се терзая
и те искам с цялата душа!
Погледът ми търси сред звездите
твоя образ нежен и красив!
Със сълзи препълват се очите!
Искам само с теб да съм щастлив!
Искам с устни аз да те изпия
като старо вино с луда страст!
Жаден съм. От никого не крия.
Жаден съм за теб, за твойто власт!
Ти във роб покорен превърни ме!
Ще съм благодарен цял живот!
Със любов и нежност покори ме!
Нека бъда твоят Дон Кихот!
© Георги Иванов Все права защищены