Отново сънувах как те събличам и как те галя с устни.
Как телата ни се сливаха и как бяхме повече от...
Сърцето ми биеше лудо, докато ти ме докосваше.
Устните ми пресъхваха,
о, твоята любов ненаситна.
Люби ме!
Мъжествеността, която излъчваше, беше толкова магическа,
а начинът по който правехме любов, беше неописуем.
Любов! - това беше всичко, всичко, което исках.
А ти я правеше толкова добре.
Изпадах в екстаз, докато ти прошепваше моето име и лудо ме докосваше.
Начинът, по който ме докосваше и целуваше,
начинът, по който ме гледаше, караше сърцето ми да тупти така силно.
О, твоята любов ненаситна!
© Въображение Все права защищены