Обичам те. Но толкова естествено...
А сякаш, че тотално сме се слели.
И аз съм твое пълно съответствие.
Компас за твоя свят без паралели.
Обичам те. Но толкова отколешно...
Откакто не обичам много себе си.
Обичам те. Все повече и повече.
Но може би основно по инерция.
Обичам те. Но толкова е равно...
Когато всеки ден ме преоткриваш.
Обичам те. И бавно се забравям.
Обичаш ме. И бавно ме изтриваш.
© Надежда Тодорова Все права защищены